hammer (hvid) 1 Garantiordning

hammer (hvid) 1 Levering til aftalt tid

hammer (hvid) 1 Specialist i tage

Tagrenovering og nyt tag hos tegltag specialist i Galten

Hos LM Montage i Galten nær Skanderborg, Ry og Harlev er vi specialister i at reparere og vedligeholde tagkonstruktioner, tagrenovering og udskiftning af tag. Specielt når det kommer til montering af tegltage, er vi dine specialister Vi lægger også gerne nyt tag på nybyggeri. Vi har altid fokus på at lave energirigtige løsninger ved tagrenovering og udskiftning af tag.

Der er altid god økonomi i en tagrenovering

​Vi står klar til at hjælpe dig med at udbedre tagets ømme punkter, så det igen beskytter mod regn, sne og smeltevand. Det er vigtigt, at du får taget kigget efter for utætheder og skader med jævne mellemrum, især ved teglsten og tegltage. Det kan spare dig for mange bekymringer i sidste ende. En mindre tagrenovering kan være billigere end en større tagudskiftning, fordi taget ikke kan reddes.

Vi kan blandt andet forbedre ventilationen ved en tagrenovering, så du undgår svamp i tagkonstruktionerne. Samtidig tjekker vi tagrender og nedløb ved renovering af tag. Tilstoppede tagrender og nedløb kan give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktionerne.

Et nyt tag giver ofte huset mere værdi, og vi kan blandt andet tilbyde eternit, teglsten og Decra. Vi er naturligvis rådgivende i hele processen. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og dermed tilknyttet Byg Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af tag

​Vi er dine eksperter ved tagudskiftning eller montering af tegltage. Derfor er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på tagrenovering, udskiftning af tag eller et helt nyt tag. Du kan ringe til os på mobiltelefon 25 37 42 49, eller du kan skrive til os på e-mail lm@lmmontage.dk.​

Vi tilbyder også udskiftning af vinduer og nybyggeri.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt