hammer (hvid) 1 Garantiordning

hammer (hvid) 1 Levering til aftalt tid

hammer (hvid) 1 Specialist i tage

Udskiftning af vinduer og døre i nye og gamle boliger i Galten

Hos LM Montage i Galten nær Harlev, Ry og Skanderborg tilbyder vi reparation, montering og udskiftning af vinduer og døre. Jo ældre vinduerne er i en bolig, jo større besparelse er der at hente ved udskiftning af vinduer med energivenlige ruder.

Vi benytter energiruder ved udskiftning af vinduer

​Vi udfører alle former for reparation, renovering og udskiftning af vinduer, og vi laver også gerne lysningen, hvis der er tale om ovenlysvinduer. Vi benytter moderne, energivenlige vinduer ved vinduesmontering i nye boliger og ved vinduesudskiftning i ældre boliger.

Udskiftning af vinduer sker med andre ord med topmoderne energiruder, som holder varmen inde og kulden ude, selvom ruderne alligevel lader lyset komme ind. Dermed undgår du varmetab, træk og kuldebroer, og dertil kommer, at moderne vindueselementer er mere funktionelle end ældre. Samtidig får boligen nyt liv.

​Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet med udskiftning af vinduer går i gang. På den måde får du indsigt i, hvad der er vigtig at lægge vægt på, når de nye vinduer skal tilpasses huset, og hvad der skal til, så dørene og vinduerne kan holde sig pæne i mange år. Vi har altid fokus på den sidste finish, og vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og derigennem tilknyttet Byg Garanti.

Få gerne et uforpligtende tilbud på vinduesudskiftning

​Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation, montering og udskiftning af vinduer og døre. Du kan kontakte os på mobiltelefon 25 37 42 49, eller du kan sende en e-mail til lm@lmmontage.dk.​​

Vi tilbyder også tagrenovering og nybyggeri.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt